gigacampus » start page » weathergoose

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

gigacampus:weathergoose [2011/05/30 09:51]
mvold@uninett.no notis om at versjon 2 av WG ikke fungerer i NAV 3.8 og tidligere
gigacampus:weathergoose [2011/05/30 09:55] (current)
mvold@uninett.no oppdatert hele introteksten til NAV-overvåkning
Line 33: Line 33:
  
 ==== Overvåkning gjennom NAV ==== ==== Overvåkning gjennom NAV ====
-Det er laget en plugin til NAVs //snmptrapd// som kan ta i mot SNMP-traps fra de innebygde følerne i WeatherGooose.  Denne har blitt installert på alle verktøykassene, og gjør at du kan abbonnere på alarmer om terskeloverskridelser fra din WeatherGoose.  NAV støtter foreløpig ikke innsamling av statistikk fra WeatherGoose, men det er meningen at dette skal komme med i neste versjon Foreløpig må man greie seg med de grafene som tilbys på WeatherGoosen sitt eget webgrensesnitt.+NAV kan ta i mot SNMP-traps fra de innebygde følerne i WeatherGoose.  Eksterne følere støttes foreløpig ikke. NAV samler heller ikke inn statistikk selv fra WeatherGoose, men dette er under utarbeidelse. Foreløpig må man greie seg med de grafene som tilbys på WeatherGoosens eget webgrensesnitt.
  
 :!: IT WatchDogs har kommet med en versjon 2 av WeatherGoose-produktet.  Dette er foreløpig ikke kompatibelt med NAV, men det jobbes med støtte fra versjon 3.9 av NAV. :!: IT WatchDogs har kommet med en versjon 2 av WeatherGoose-produktet.  Dette er foreløpig ikke kompatibelt med NAV, men det jobbes med støtte fra versjon 3.9 av NAV.
 
 
gigacampus/weathergoose.txt · Last modified: 2011/05/30 09:55 by mvold@uninett.no

Viktig melding: openwiki.uninett.no

UNINETT OpenWiki er under utfasing. Wikier som er lite brukt er satt i kun-lese-modus. Ta kontakt med UNINETT for å åpne for skrivetilgang ved behov.

Group memberships: no groups